Bringkvalifisering i Granehallen

Grane Arendal Junior Jenter 16! 🤾‍♀️🎉

Vi er glade for å annonsere at våre talentfulle Grane Arendal Junior Jenter 16 er klare for en spennende dag med kvalifiseringsspill til Bringserien! Sett av datoen – søndag 10. september – for å støtte vårt talentfulle lag når de går på banen for å kjempe om en plass i Bringserien. 💪

Kampprogram 10. september:

  • Kl. 10:00: Urædd – Grane Arendal
  • Kl. 14:00: HK Eidsberg – Urædd
  • Kl. 18:00: Grane Arendal – HK Eidsberg

Våre jenter har jobbet hardt i forkant av disse kampene og er klare for å vise sin talent og lidenskap for håndball. La oss samle våre krefter og støtte dem med full kraft på tribunen! 🙌Husk å ta med familie og venner for å skape en fantastisk atmosfære på Granehallen. 🥳Vi gleder oss til en flott dag med håndball, og vi håper å se deg der! 🎊 La oss heie på Grane Arendal Junior Jenter 16 til seier! 💪🤾‍♀️ #GraneJ16 #HåndballPassion #ViErGrane