Sommerhilsen fra Grane Arendal Håndball!

🤾‍♀️🤾‍♂️ 🌞 Kjære medlemmer og håndballentusiaster,

Vi ønsker å sende dere en varm og solfylt sommerhilsen! 🌴☀️ Vi håper at dere alle nyter de herlige sommermånedene og får ladet opp batteriene før vi braker løs med en ny spennende håndballsesong for både store og små.

Vi vil benytte anledningen til å takke hver og en av dere for den fantastiske innsatsen og dedikasjonen dere har vist gjennom hele året. Sammen har vi skapt en utrolig samhørighet og et sterkt lag, og det er nettopp dere som gjør Grane Arendal Håndball til en så flott klubb å være en del av!  🤍🖤

Når sommeren går mot slutten og høsten nærmer seg, ser vi frem til å ønske dere velkommen tilbake til håndballbanen. Vi gleder oss til å starte opp igjen og fortsette reisen sammen. Vi har store planer for den kommende sesongen, og vi vet at med deres engasjement og lidenskap for håndball, vil vi nå nye høyder for alle lag i klubben!

Vi ønsker også å rette en spesiell invitasjon til alle som har lyst til å prøve håndball etter sommeren. Uansett alder på ditt barn, vil vi gjerne ha dem med i klubben vår. Husk at det aldri er for sent å starte med håndball! Våre dyktige trenere og medlemmer vil stå klare til å veilede og støtte dere i hele håndballreisen.

Ta gjerne med dere venner og familie til våre treninger og arrangementer, slik at de kan oppleve den fantastiske fellesskapsfølelsen og gleden ved å spille håndball i Grane Arendal. Vi ønsker alle nye fremtidige medlemmer hjertelig velkommen og ser frem til å bli kjent med dere. 🤍🖤

Så nå er det bare å nyte sommeren, lade opp energien og glede dere til oppstarten etter ferien. Vi er klare til å ta imot dere med åpne armer og fortsette vårt håndballeventyr sammen!

Ønsker dere alle en strålende sommer! ☀️ 🤍🖤

Håndballhilsen,
Styret IK Grane Arendal Håndball