Nyhet: Kenny Ekman ny hovedtrener i Grane

Grane Arendal har gleden av å informere om at klubben har ansatt Kenny Ekman som ny trener for Grane Arendal håndball. I forbindelse med at Kenny etter denne sesongen legger opp som håndballspiller har han ønske om å fortsette og jobbe innen håndballen som trener.

Grane har på sin side en klar ambisjon om å rykke opp til 1. divisjon allerede neste sesong, og klubben mener at man trenger en ny trener som har full stilling i Grane, og at Kenny er riktig mann til å realisere denne ambisjonen. I tillegg er vi i dialog med flere spennende spillere som vil styrke Granes unge mannskap neste sesong.

Kenny har tidligere vært trener for Runar og Herkules i 2. divisjon og har sammen med sin lange erfaring som håndballspiller et solid håndballfaglig fundament for å utvikle Grane Arendal videre.

Kenny utaler i forbindelse med ansettelsen: 
«Jeg er supermotivert for jobben og har klare ambisjoner om å sette jentehåndballen enda sterkere på kartet og føre Jenteløftet i Grane Arendal videre. Både gjennom et opprykk til 1. divisjon og gjennom utvikling av lokale, treningsvillige spillere som vil bli gode i håndball. Kenny ser lyst på fremtiden for Grane da det er mange unge lovende jenter som spiller på aldersbestemte lag i vår region.»

Styreleder i Grane Liv Bjørnson uttaler i forbindelse med ansettelsen: 
«Vi er veldig glade for at Kenny har sagt ja til å bli hovedtrener. Vi har primært vært på jakt etter en hovedtrener som kunne ansettes i en full stilling for å utvikle spillere og klubben videre og ta steget tilbake til 1. divisjon. Vi mener Kenny har de rette kvalifikasjonene for vår plan om raskest muligopprykk til 1. divisjon. Denne ansettelsen bekrefter også klubbens ambisjoner om å satse videre på Jenteløftet og på utvikling av lokale spillere. Vi er også glade for at Åsmund Strat blir med oss videre på trenersiden neste sesong. Med Kenny og Åsmund vil vi ha et godt team med gode forutsetninger for å lykkes fremover.»

Kenny skal både trene klubbens 2. divisjonslag og klubben sitt rekruttlag (3. divisjon) i tillegg til å jobbe med utvikling av yngre spillere i klubben. 

Kontaktpersoner for ytterligere informasjon:
Kenny Ekman, telefon: 92293380
Liv Bjørnson; telefon: 90931891

Kenny Ekman fra tiden han var ØIF-spiller.