Ny daglig leder

Mari Rusten ansettes som ny daglig leder i IK Grane Arendal Håndball. Mari er 25 år gammel og kommer fra Arendal, men studerer for tiden i Sogndal. Hun ansettes som daglig leder i en 25% stilling fra og med den 18.4 – etter Nils Morten Kirkedam Blakstad som nå blir pensjonist på heltid.

Den nye daglige lederen kommer til å ha kontorplass i Granehallen. Mari har en bachelor i Fysisk Aktivitet og Ernæring ved Høyskolen Kristiania og tar nå en master i Idrettsvitenskap i Sogndal. Etter bachelor jobbet hun utenlands et års tid – for «Løberen» i Aarhus. Håndball-karrieren startet i Hisøy, og fortsatte for både ØIF, Grane og Kjelsås (Oslo). Hun holder håndballformen vedlike gjennom spill for både Sogndal og Førde.

Frem til hun flytter hjem til Arendal til høsten, for å slutte seg fysisk til IK Grane Arendal Håndballteamet, kommer hun i hovedsakelig til å kombinere jobben i klubben med master-oppgaven fra basen på Vestlandet – ispedd enkelte sørlandsbesøk.

IK Grane Arendal Håndball ønsker Mari velkommen og ser frem til å få henne med på laget.

Arendal den 23.3.2023
Liv B Bjørnson
Styreleder