Granes Jenter 13 vant Fredrikstad-cup!

Våre jenter var utrolig spente på deltakelsen i Fredrikstad-cup og hadde gledet seg i 2 år til dette. Vi visste lite om lagene vi skulle møte på forhånd, så dette gjorde det ekstra spennende for oss.

Nivået på lagene vi møtte varierte veldig. Vi vant gruppespillet og spilte 16-delsfinale mot Tistedalen allerede søndag kveld (etter å ha spilt ferdig gruppespillet med tre kamper samme dagen). Tidlig mandag morgen ventet Kjelsås i 8-delsfinalen. Dette laget var et meget sterkt lag med veldig mange gode og robuste spillere på hver spillerposisjon. Man kan trygt si at de var blant de mest «fryktede» lagene i J13-klassen. Det ble en utrolig spennende kamp hvor lagene fulgte hverandre hele veien. Grane-jentene var beintøffe i denne kampen og kjempet seg til uavgjort etter en avgjørende straffe av Leah Malene Nielsen. Det ble ekstraomganger og vi ga oss ikke før dommeren blåste av og vi stod igjen som vinner av kampen; 17-16. Videre vant vi kvartfinalen mot Kråkerøy og semifinalen mot Flint 2, ikke like nervepirrende som Kjelsås-kampen, men spennende kamper likevel.

Da finalen gikk av stabelen var Grane-jentene klare for å kjøre løpet fullt ut. Etter 10 kamper i beina (på 3 dager) fullfører Grane-jentene den 11. kampen med en solid seier; 14-10 mot Rygge 2. Stemningen i hallen var magisk, fylt med alle Granelagene som heiet på oss. Dette synes jentene var stor stas! 

Gullet ble feiret sammen med hele Grane-klanen på vei hjem i bussen. 

Minnene og opplevelsene svever jentene på enda, selvfølgelig for at de klarte å komme helt til topps i Norges største håndballturnering, men også følelsen av å være en del av en klubb som støtter hverandre og heier på hverandre 🖤🤩

Skrevet av Anne Lin Solvang, trener

PS: Grane hadde med flere lag til årets Fredrikstad-cup (blant annet et J14-lag, to J16-lag samt yngre årsklasser). Det var utrolig gøy og sammensveisede å reise i samlet flokk og heie på hverandre, så det håper vi vi kan gjenta. Heia Grane🖤