Dugnad på Palmesus jr

Palmesus er er stor begivenhet på Sørlandet. Hundrevis av frivillige er i sving for å gjennomføre arrangementet. Granes Jenter 07 takket ja til å jobbe dugnad på årets festival. Jobben deres var å betjene baren på Palmesus jr. Sjekk hvilken fantastiske ATTEST jentene fikk fra oppdragsgiver Trond, barsjefen på Palmesus, etter gjennomført dugnad:

«Hei Grane Håndball jenter 07!

Det er ikke alle som vet hva det vil si å virkelig gi alt de har, men dere gjør definitivt det. Dere har ikke bare imponert meg, men hele Palmesus med innsatsen deres under Palmesus Junior. 

Det var umulig å ikke legge merke til dere – med deres glimrende holdning, fantastiske innsats og det smittende humøret deres. Dere var overalt, alltid med et smil, alltid klare til å jobbe hardt og aldri redde for å ta i et ekstra tak. 

Dere har vist oss alle hva det betyr å være en del av et team, og hva det vil si å stå sammen for å oppnå noe stort. Jeg er utrolig stolt over å ha hatt dere med på laget, og jeg vet at dere kommer til å fortsette å gjøre store ting, både på håndballbanen og utenfor. 

Så til hver og en av dere – tusen, tusen takk! Dere er rett og slett fantastiske, og jeg håper dere er like stolte av dere selv som jeg er av dere. Dere har virkelig satt Grane Håndball på kartet under Palmesus Junior!

Tusen takk, jenter! Jeg er veldig stolt av dere! 🙌💖🏐

Hilsen Trond og resten av Kristiansand ishockeyklubb»