Trafikksikkerhet i fokus

Selv om håndball er det gøyeste vi vet, driver vi med en del andre fornuftige aktiviteter innimellom i tillegg. Den første onsdagen i mai hadde Granes Jenter 08 og Jenter 07 besøk av en av våre gode partnere; nemlig PitStop trafikkskole. På agendaen stod trafikksikkerhet og kjøreopplæring.

Det var en lydhør gjeng som som fulgte godt med i timen da daglig leder Olav Vangsnes snakket om trafikksikkerhet og sjåføropplæring. PitStop har vært en av klubbens gode samarbeidspartnere i en årrekke, og en slik opplæringsseanse med trafikksikkerhet i fokus ser vi på som et verdifullt vinn-vinn-prosjekt.

Alle som spiller håndball i Grane får tilbud om gunstige priser dersom man velger kjøreopplæring ved PitStop trafikkskole. Det er bare å si i fra om at man spiller håndball i Grane når man bestiller kurs eller kjøretime. Det er jo også meget betryggende å høre at kjøreskolen kan vise til den høyeste beståttprosenten i Agder.

Vi takker PitStop og Olav for et godt og langsiktig samarbeid. Ekstra hyggelig var det at Olav avsluttet møtet med å bekrefte at de er med videre som sølvpartner også kommende sesong. Det setter vi veldig stor pris på.

Kjør forsiktig, folkens 🖤

Mvh Grete Skindlo, Partneransvarlig i Grane