Ble coachet av landslagstreneren!

Grane har utrolig mange dyktige trenere i klubben. Evnen til å motivere og inspirere barn og unge, som har enormt mange valgmuligheter i dag, er ekstremt viktig for å beholde spillerne i stallen. Samhandling på tvers av lag er med på å bygge en sterk klubb. I denne saken vil vi trekke frem og løfte opp en helt spesiell trener som virkelig gjør det lille ekstra; og det er Eivind Nielsen. 

Eivind Nielsen er initiativtager og arrangør av årets VinterCamp, som gikk av stabelen den siste helgen i februar (samme helg som Final8). Til campen hadde han invitert 07- og 08-spillere, og det var til sammen 30 unge spillere som deltok. 

VinterCampen har Eivind skapt og planlagt helt alene. Han har tatt hele ansvaret og kjørt et helproft opplegg i tre dager. Men ikke nok med det … Søndag før finalene i Final8, hadde Eivind en gedigen overraskelse på lur til spillerne… Da hadde Camp-coachen nemlig klart å få til en 2 timers økt med selveste damelandslagets trener Thorir Hergeirsson. Det var ekstremt lydhøre unge spillere som fulgte Thorirs råd og instruksjoner, og på tribunen satt alle foreldrene. 

Så takk for at du gjør det ekstra og skaper begeistring for kidza, Eivind Nielsen 🖤