Tidligere Grane-spiller Celina Vatne ble juniorverdensmester

Den tidligere Grane Arendal-spillerene Celina Vatne ble søndag kveld verdensmester med juniorlandslaget. Grane sender en stor gratulasjon til den tidligere Grane-jenta.

Ungarn var på forhånd klare favoritter til å vinne årets mesterskap, men Norges juniorjenter ville det annerledes. Etter en meget god start på mesterskapet, hvor de norske jentene spilte på seg stadig større selvtillit, gjorde jentene alle spådommer til skamme og vant finalen mot Ungarn 31-29. For en prestasjon!

Celina Vatne startet sin håndballkarriere i Grane omtrent samtidig med at hun begynte på skolen. Hun spilte i klubben frem til og med Jenter16. I følge Grane-trener Børre Aanonsen har hun helt siden ung alder hatt en «go» i seg som man sjelden ser. Hun ble tidlig en leder i laget med 2001-modeller (selv om hun selv er 2002-modell ). Skuddet har i alle år vært Celinas varemerke. Men etterhvert som hun har blitt eldre og mer erfaren har hun også blitt en fantastisk god lagspiller. Dette er en jente som har ofret mye for å bli en god håndballspiller, og derfor er det utrolig gøy at hun lykkes. Vi ønsker Celina lykke til videre i med håndballkarrieren. Neste stopp er eliteserieklubben Molde.

En annen tidligere Grane-spiller, Fanny Skindlo, ble også tatt ut til junior-VM. Hun måtte dessverre melde forfall på grunn av sykdom.