Granes jenter 08 vant Dyreparkencup!

Denne helgen var det duket for Dyreparken cup. Grane hadde med flere lag i denne turneringen. For Granes jenter 08 var dette første gang med mulighet for å komme videre til et sluttspill. Med et svært amputert seriespill i fjor, var det stor spenning knyttet til sesongstart og cup i Kristiansand. 08-kullet for jenter hadde 44 deltagende lag, som var delt i 11 grupper. Alle med tre innledende kamper i sine puljer. Her møtte Grane følgende lag: Bryne, Vindbjart og Kringlebotn. Alle kampene med solid seier, som førte til 8. delsfinale søndag mot Sandnes; 12-3, deretter kvartfinale mot Lund; 8-5. Så bar det videre til semifinale mot Havørn; 7-4 og finale mot Nesjar; 8-4.

Jenter 08 har 15 spillere, hvor 14 hadde anledning til å delta. De er en sammensveiset gjeng, hvor de fleste har spilt sammen siden 1. klasse. Det er en svært aktiv foreldregruppe som alltid stiller på sidelinja. Hovedtrenere for laget er Hilde Kvifte Sjølander og Anne Lin Solvang, også med bistand fra Cathrine Fossnes og Eivind Nielsen.

Navn på spillere og trenere: Øverst fra v: Anniken Fossnes, Leah Malene Nielsen, Nathalie Johnsen Brunvatne, Fillippa Skjævestad, Frida Fosse, Millie Olivia Nilsen, Nora R Nilssen. Under fra v: Milla Kvifte Sjølander, Malin Solvang Bakkegård, Aida Kelmendi, Annika B Pedersen, Andrea Nilsen. Foran fra v: Mina Vatne  og Marie Neegaard.

Trenere Hilde Kvifte Sjølander og Anne Lin Solvang. Hjelpetrenere Eivind Nielsen og Cathrine Fossnes.

Granes nettredaksjon gratulerer 08-jentene med en imponerende innsats i årets første cup. Vi gleder oss til å følge dere videre.